Kom igång med filer

Här kan du ladda upp och ladda ner filer samt hantera filer som du och ditt företag ofta använder. På varje kund, kontakt och projekt finns ett eget filområde.

Artikeln du läser genomgår för närvarande ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utöka vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest uppdaterade informationen möjligt.

Filområdet är baserat på en vanlig funktion för uppladdning och nedladdning, men vi har också en funktion som kallas "Lägg till länk" där du kan länka direkt till externa dokument.

Mappar

Här är en översikt över de mappar som är upprättade, både gemensamma mappar och <mina dokument>.

Sök

Under mappvisningen i den vänstra kolumnen har du alternativen "Mappar" och "Sök". I sökfunktionen kan du söka efter filer i filområdet i 24SevenOffice.

Ladda upp

"Ladda upp" ger dig möjlighet att ladda upp filer till filområdet som är sparade på din dator.

Lägg till länk

Här kan du lägga till länkar till externa dokument från till exempel Dropbox och Google Drive.

Ladda ner

"Ladda ner" ger dig möjlighet att ladda ner filer från filområdet som du kan spara direkt på din dator.

Radera

Ger dig möjlighet att radera markerade dokument.

Koppla mot

Genom den här funktionen kan du lägga till mappar i filområdet där du befinner dig från andra filområden i systemet och på så sätt enkelt flytta filer från ett filområde till ett annat. Mappar du lägger till på ett filområde från ett annat kommer inte att fastställas på det aktuella filområdet.

Inställningar

I den övre menyraden visas valet "Inställningar". Standardinställningen passar för de flesta. Om inte kan du göra ändringar som passar ditt behov.