Kom i gang med filer

Her kan du laste opp og ned filer og administrere filer du og din bedrift ofte bruker. På hver kunde, kontakt og prosjekt finnes et eget filområde.

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

Filområdet er basert på en vanlig opp og nedlastningsfunksjon, men vi har også en funksjon som heter "legg til link" hvor du kan linke direkte til eksterne dokument.

Mapper

Her er oversikt over mappene som er lagt opp. Både felles mapper og <mine dokumenter>.

Søk

Under mappe visningen i venstre kolonne har man valget «Mapper» og «Søk» I Søk kan du søke etter filer i filområdet i 24SevenOffice.

Last opp

Last opp gir deg muligheten til å laste opp filer til filområdet som er lagret på din pc.

Legg til link

Her kan du legge til link til eksterne dokumenter fra eks. Dropbox og Google Drive.

Last ned

Last ned gir deg mulighet til å laste ned filer fra filområdet som du kan lagre direkte på din pc.

Slett

Gir deg muligheten til å slette markerte dokumenter.

Koble til

Via denne funksjonen kan du legge til mapper på filområdet du befinner deg i fra andre filområder i systemet og på den måten enkelt flytte filer fra et filområde til et annet. Mapper du legger til på et filområde fra et annet vil ikke legge seg fast på det aktuelle filområdet.

Innstillinger

I øverste menylinje vises valget Innstillinger. Standardinnstillingen passer for de fleste. Hvis ikke kan du gjøre endringer som passer til ditt behov.