Kom igång med Import/Export

Import och Exportmodulen ger en övergripande översikt över data som är möjlig att importera och exportera till 24SevenOffice. Import och Exportfunktionen finns genom att gå till Administration under huvudmenyn och sedan gå till "Import/Eksport"

Artikeln du ser på genomgår ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utvidga vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest uppdaterade informationen möjligt.

I Import/Eksport har man möjlighet att importera data direkt till 24SevenOffice genom SIE 4, SAF-T Financial och CSV-filer. Redovisningsdata kan exporteras direkt i SAF-T-format. Dessutom kan man även exportera rådata från 24SevenOffice's kärnfunktionalitet direkt i CSV-filer.

Om du vill lära dig mer om Import/Export kan du trycka här: Lär dig mer om Import/Export

Om Import/Export

I import/export-modulen har du en samlad översikt över de olika import- och exportmöjligheterna. Du har möjlighet att importera SIE 4, SAF-T Financial och CSV-filer.

Det går också att exportera ut redovisningsdata i SIE 4 och SAF-T-format.

Om du vill exportera i CSV-filer kan du använda export från de olika redovisningsrapporterna för redovisningsdata eller rådataexport för andra exporter.

Du hittar import/export-modulen i vår huvudmeny under administration eller genom att söka i sökfältet efter import/export.

Skärmbild 2024-01-24 101930

När du går in i modulen får du upp en meny på vänster sida med översikt över de olika import/export-möjligheterna.

Skärmbild 2024-01-24 102547

Import och export

Det är här du utför import/export av SIE 4 och SAF-T redovisning.

Där får du upp en lista över alla pågående och tidigare jobb. Du kan även skapa ett nytt jobb här genom att klicka på + knappen uppe i högra hörnet. Du kan läsa mer om SIE 4 här och SAF-T här.

Systemspecifika

Här hittar du olika importer/exporter i andra format från andra system.

Export av rådata

Här kan du få ut rådata av olika data i systemet. Det kan vara kunder, leverantörer, fakturor och produkter.

Förlängd CSV-import (importguide)

Här kan du importera CSV-filer.

Administration

Under inställningar kan du utföra kontomappningar och moms-mappningar om ni inte följer standardinställningarna. Detta bör kontrolleras innan ni importerar/exporterar.