Kom igång med Kalender

Få hjälp med att hålla dig organiserad och produktiv med vår användarvänliga och enkla kalender som erbjuder skräddarsydda påminnelser och sömlös synkronisering över olika enheter. Lär dig hur du kommer igång med 24SevenOffice Kalender här.

Vi uppdaterar och förbättrar för närvarande artikeln du läser. Vår målsättning är att utöka och förstärka vår kunskapsbas för att kunna ge dig den mest aktuella och bästa informationen möjligt.

Skapa flera kalendrar och ändra behörigheter

I 24SevenOffice Kalender kan du skapa flera kalendrar enligt dina önskemål och själv bestämma vilka som ska ha åtkomst. Genom att klicka på "Administrer" och sedan "Skapa ny kalender" kan du ange ett önskat namn på den nya kalendern och vilken åtkomstnivå den ska ha.