Kom i gang med kalender

Vår brukervennlige og enkle kalender tilbyr tilpassede påminnelser og sømløs synkronisering på tvers av enheter for å hjelpe deg med å holde deg organisert og produktiv. Lær hvordan du kommer i gang med 24SevenOffice Kalender her

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

Opprett flere kalendere og endre rettigheter

I 24SevenOffice Kalender kan du ha så mange kalendere du ønsker og du kan selv velge hvem som skal få tilgang. Trykk Administrer og under Opprett ny kalender skriver du et ønsket navn på den nye kalenderen og hvilket tilgangsnivå det skal være.