Kom igång med Projektmodulen - Tillgångar

Så här kommer du åt projektmodulen i 24SevenOffice. I projektmodulen får du möjlighet att hålla koll på alla projekt genom övergripande rapporter eller genom projektledning på kontonivå.

Prosjektmodulen ger en översikt över alla projekt som är registrerade i klienten.

I 24SevenOffice är tidrapportering och projekt kopplade, men det finns också många som utför projektstyrning utan att rapportera tid. För att rapportera tid måste den kopplas till ett projekt.

I projektmodulen får du möjlighet att hålla översikt över alla projekt genom övergripande rapporter eller genom projektstyrning för varje enskilt projekt. Genom att skapa ett projekt får du möjlighet att planera framsteg, delegera uppgifter, budgetera på kontonivå, hålla register över dokument och e-post, vidarebefordra fakturor och som tidigare nämnt, godkänna och rapportera tid.

För att komma igång i projektmodulen

Innan du använder projektmodulen bör du se till att följande saker är på plats:

• Behörighet i användaradministration
  • Inställningar
  • Roller
  • Projektuppgifter
  • Arbetstyper

Behörigheter

För att kunna använda projektmodulen måste du ha tillgång till projekt. Detta kan läggas till i klientadministrationen med paketet "Projektstyring". Projektåtkomst kommer också att finnas under andra paket som "Komplett" och "Ekonomi och Bokföring".

Skärmbild 2024-01-23 111331

Om en användare ska kunna vidarebefordra fakturor under projekten måste denna åtkomst också tilldelas i användaradministrationen. Detta görs under "Anpassa åtkomst", utöka alternativen under projekt, markera för "Visa faktureringsfliken i projekt" och spara.