Kortkommando: -(minus) leverantörsnamn i debet/kredit

Den här artikeln går igenom användningen av -leverantörsnamn i debet- och kreditfältet i bokföringsfönstret.

För att effektivt koppla en post till en leverantör och leverantörsreskontra kan du välja det relevanta debet- eller kreditfältet och skriva in minustecknet (-) följt av sökkriterier för leverantören, antingen leverantörsnummer eller namn. Klicka sedan på pil nedåt, använd piltangenterna och Enter för att välja rätt leverantör. Då kommer leverantören att kopplas till kundnumret, och leverantörsreskontran till kontonumret i det valda fältet. Se alla snabbkommandon för bokföring.