Kortkommandon - "+(pluss)" kundnummer i kredit/debet

Så här använder du + som kortkommando i kundnummerfältet i bokföringsfönstret.

För att effektivt koppla en post till en kund och kundreskontra kan du välja motsvarande debet eller kreditfält och skriva in ett plusstecken (+), sedan söka med antingen leverantörsnummer eller namn. Tryck sedan på pil nedåt, använd piltangenterna och enter för att välja rätt kund. Då kommer kundfältet att kopplas till kundnumret, och kundreskontran till kontonumret i det valda fältet.