Kundresekontra

Den här rapporten ger en systematisk översikt över poster som är i relation, samt öppna och stängda poster. Du hittar den under Rapporter - CRM.

Skärmbild 2024-02-01 144303

Kunder

Du kan söka på kundnummer. Kundnumret hittar du genom att söka upp kunden i CRM.
Om du inte anger några kundnummer från/till så kommer du att få fram alla kunder.

Skärmbild 2024-02-02 084210-1

Sök på

Här kan du välja kundnamn, nummer eller eventuellt kundnummer.

Skärmbild 2024-02-02 084522-1

Projekt

Här kan du söka i listan efter projekt. Projektet måste vara aktivt.

Skärmbild 2024-02-02 084952

Datum

Här kan du söka efter angivet datum.

Skärmbild 2024-02-02 114435

Visa

I första fältet kan du välja alla, öppna eller stängda poster.

I det andra fältet kan du välja mellan historisk status, dagens status eller ingen.

Skärmbild 2024-02-02 114959

Visa ursprunglig valuta.

Här kan du välja om du vill visa den ursprungliga valutan eller inte.

Visa bankdetaljer

Checkbox du kan markera för att visa bankinformation.
Om du markerar den här rutan kommer bankinformationen att visas under kundnamnet i själva rapporten.

Export

När rapporten är färdig kan du välja att skriva ut den, exportera den till Excel eller exportera den till Excel som en rådata export.

Skärmbild 2024-02-02 134100

Om du vill sortera eller ta bort vissa kolumner kan du göra det i Excel.