Lär mer om automatisk godkänning i Busy

Lär dig hur du ställer in automatisk godkännande eller väljer ett startdatum för godkännande.

Välj mellan manuellt eller automatiskt godkännande

I Busy har du möjlighet att välja mellan manuellt godkännande av timmar eller att det sker automatiskt en gång om dagen. Detta är främst användbart för 24SevenOffice-användare som inte behöver godkännande, men vill ha tidrapporten integrerad i 24SevenOffice.

Om du vill att timmarna automatiskt godkänns, aktivera inställningen för auto-godkänning längst ned (markerad i bilden). De kommer att godkännas 12 timmar efter att timregistreringen har skett. Det innebär att framtida timregistreringar först kommer att godkännas 12 timmar efter den faktiska tiden för timregistreringen.

Om du är ansluten till ett ekonomisystem som Busy har integrerat med kommer timmarna automatiskt att överföras till ekonomisystemet 12 timmar efter att timrapporteringen har gjorts. Du kan vara säker på att planera framåt i tid - timmarna kommer endast att överföras när tiden har gått.

Ange startdatum för godkännande

Vid manuell godkännande startar godkännandeperioden automatiskt för en användare vid den första timregistreringen. Om du tidigare har använt Busy utan godkännande kan du ändra detta genom att ställa in ett startdatum för godkännande i inställningarna. Detta är särskilt användbart för att säkerställa korrekt hantering av tidigare timregistreringar i Busy.

Godkännande av tid och projekttimmar

Läs mer här om hur du godkänner perioder i Busy. Här kan du även läsa om hur du godkänner projekttimmar.