Lär mer om användningen av lönearter i Timmar

Här går vi igenom hur du använder lönearter i Timmar i 24SevenOffice.

• I timmodulen under "Inställningar" finns möjligheten att aktivera användning av löneartiklar vid tidregistrering. Detta gör det möjligt att få översikt över normalarbetstid, övertid, kompensation, sjukfrånvaro osv. per anställd.
  • Du skapar de typer av löneartiklar som är nödvändiga för den klient du arbetar med.

• När du klickar på "Lägg till löneart" kommer du till registreringsbilden där du kan lägga till löneartiklar.

• För att se en översikt över det som har registrerats, gå till timerapporten och välj önskad period, markera aggregering och välj sedan nivå 1 kontaktperson (anställd) och nivå 2 löneart. Om du vill se bilden i större format, högerklicka och välj "Öppna bild i ny flik".