Lær mer om bruk av lønnsarter i timer

Vi går gjennom hvordan du benytter lønnsarter i timer i 24SevenOffice.

• I timemodulen under Innstillinger så kan man huke på bruk av lønnsarter ved timeregistrering. Dvs man kan bruke dette til å få oversikt på normaltimer, overtid, avspasering, sykefravær m.m. pr ansatt.
  • Du oppretter de artene som klienten du sitter med har behov for.

• Når du har klikket på på Legg til lønnsart så kommer du til registreringsbildet hvor du kan Legge til lønnsarter.

• Oversikt på det som er registrert finner du i timerapporten ved å velge periode, huke av på aggregering og velge nivå 1 kontakt(ansatt) og nivå 2 lønnsart. For å få bildet under her større høyreklikker du og velger Åpne bildet i ny fane.