Lär mer om att betala fakturor i 24SevenOffice Economy

Du kan enkelt betala fakturor via "Betala". Det kommer att finnas tre flikar under Betalning: Förslag, Betalningar och Betald. Nedan hittar du information om de olika stegen i betalningen.

Denna artikel är för närvarande under ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utöka vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest uppdaterade informationen möjligt.

Förslag

På detta flik hämtar systemet automatiskt alla bilagor som är registrerade som öppna poster i leverantörsreskontran, precis som i webbapplikationen.

Tryck på ett förslag för att se betalningsinformation och detaljer, inklusive bild av bilagan.

Observera att en betalningsföreslag kan innehålla flera bilagor.

När du ser ett förslag i listan kan du antingen godkänna det eller direkt signera det. Ett godkänt förslag måste sedan signeras via fliken Betalningar. När det är signerat flyttas förslaget också till Betalningar med ett ikon som visar var i betalningsprocessen det befinner sig, tills det faktiskt är betalt och flyttat till fliken Betalt.

I den nuvarande versionen av mobilappen kan du inte ändra betalningsdetaljer eller bilagsinformation. För att göra detta, behöver du använda webbapplikationen.

Denna ikon visar om förfallodatumet har passerat eller kommer att passera inom tre dagar.

Betalningar

På denna flik visas alla betalningar i systemet oavsett deras status. Varje status har ett ikon för att tydligt förklara vad som behöver hanteras. Klicka på en betalning för att se detaljer, information och bilaga.

Betalningar ordnas efter förfallodatum och status; misslyckade betalningar, godkända betalningar för signering, signerade betalningar och slutligen betalningar under behandling.

Ikonen visar om förfallodatumet har redan passerat eller kommer att passera inom tre dagar.

Betalingar med denna ikon kräver signering. Det är samma betalning som visas på betalningslistan i webbappen.

Betalningar med denna ikon visar att de har blivit signerade. Det är samma betalning som visas på förfallslistan i webbapplikationen.

Betalningar med denna ikon indikerar att de för närvarande bearbetas av banken. Det är samma betalning som syns under fliken 'Behandling' i webbapplikationen.

Betalningar med detta ikon indikerar att det har uppstått problem vid försöket att återställa betalningen. Det är samma betalning som visas under fliken "Fel" i webbapplikationen. Om du klickar på betalningen och granskar historiken kan du få mer information om varför felet uppstod..

Betalt

När en betalning har mottagits och godkänts av banken, flyttas den till denna lista om den inte redan har bokförts automatiskt eller manuellt. Tyvärr är det för närvarande inte möjligt att bokföra betalningar direkt från listan i den nuvarande versionen av mobilappen.