Lär mer om attestering i Timmar

Här går vi igenom hur du kan godkänna timmar och kostnader för både projekt och tidrapporter i 24SevenOffice.

• Om du önskar kan du godkänna både timmar och kostnader innan faktureringen genomförs.
  • Du kan godkänna både timmar och kostnader från både tids- och projektmodulen.

Godkänn timmar

Från projekt

• Välj det önskade projektet och gå till fliken för godkännande.
    Här visas en lista över timmar som behöver godkännas. Markera de timmar som ska attesteras och klicka på godkänn eller underkänn om timmen inte kan godkännas.

Från timmar

• När du är inne i menyn väljer du "Godkänn". Då visas en lista över timmar som behöver attesteras. Markera de önskade timmarna och klicka på "Godkänn". Om en timme inte kan godkännas, klicka på "Underkänn".

Om en timme blir avvisad under godkännandet kommer du inte att få något meddelande. Därför är det viktigt att regelbundet följa med i veckoöversikten för att upptäcka eventuella avvisade timmar.

Godkänn kostnader

Från projekt

• Välj det projekt du önskar och navigera till fliken för godkännande. Där kan du se en lista över kostnader som behöver attesteras. Markera de kostnader som ska godkännas och klicka på knappen för att godkänna dem.

Från timmar

• I menyn, välj "Godkänn" och navigera till fliken för kostnader. Där visas en lista över kostnader som behöver attesteras. Markera de kostnader som ska godkännas och klicka på knappen för att godkänna dem.