Lær mer om godkjenning i timer

Vi går her gjennom hvordan du godkjenner timer og kostnader fra både prosjekt og timer i 24SevenOffice.

• Om du ønsker kan du godkjenne timer og kostnader før fakturering.
  • Godkjenning av timer og kostnader kan gjøres både fra time- og prosjektmodulen.

Godkjenn timer

Fra prosjekt

• Velg ønsket prosjekt og gå til fanen godkjenning.
    Her får du frem en liste over timer som må godkjennes. Marker timer som skal godkjennes og klikk på godkjenn eller underkjenn om timen ikke kan godkjennes.

Fra timer

• Under visning i menyen velger du godkjenn. Du får da frem liste over timer som må godkjennes, marker ønskede timer og klikk på godkjenning eller underkjenn om timen ikke kan godkjennes.

Du vil ikke få noen beskjed dersom timer blir Avvist under godkjenning, så her må man følge med i ukeoversikten for å plukke opp eventuelle avviste timer.

Godkjenn kostnader

Fra prosjekt

• Velg ønsket prosjekt og gå til fanen godkjenning. Velg fanen godkjenn kostnader.
    Her får du frem en liste over kostnader som må godkjennes. Marker kostnaden som skal godkjennes og klikk på godkjenn.

Fra timer

• Under visning i menyen velger du godkjenn og velg fanen godkjenn kostnader. Du får da frem liste over kostnader som må godkjennes, marker ønskede kostnader og klikk på godkjenning