Lär mer om dokumentsammanfogning av kontakter i CRM

I denna artikel kommer vi att lära oss hur man sammanfogar dokument och vilka fält som är tillgängliga. Dokumentsammanfognungen ger dig möjlighet att skapa olika mallar som du enkelt kan fylla i med hjälp av sammanfogningsfält.

Hur man sammanfogar dokument

• Gå till kunder och in på den aktuella kunden.
    Klicka sedan på de tre punkterna bredvid den kopplade kontakten du vill använda för sammanslagning. Välj "Sammanfoga kontakt".

Skärmbild 2024-02-06 141355
  • Gå till kontakter och in på den aktuella kontakten.
    Klicka sedan på de tre punkterna bredvid den kopplade kunden du vill använda för sammanslagning. Välj "Sammanfoga kontakt".

Skärmbild 2024-02-06 141723
  • Då visas ett fönster där du kan välja vilken mall du vill sammanfoga.

Skärmbild 2024-02-06 142112
  • När du har valt mallen klickar du på "Sammanfoga".
    Dokumentet kommer att sammanfogas och du kan ladda ner det.

Skärmbild 2024-02-06 142151

Fält tillgängliga för sammansfogning

Tillgängliga sammanslagningsfält för sammanfogning av dokument - länkade kontakter:

Sammanfoga kommando

Förklaring

ContactId

Kontakt id

ContactFirstname

Förnamn

ContactLastname

Efternamn

ContactNickname

Smeknamn

ContactAddress

Adress

ContactZipcode

Postnummer

ContactZiparea

Postort

ContactCountryCode

Landskod

CountrySubentity

Stat

ContactRoleWorkEmail

E-post jobb

ContactRoleWorkMobile

Mobil jobb

ContactPhoneWork

Telefon privat

ContactMobile

Mobil privat

ContactEmailWork

E-post privat

ContactRolePosition

Position

ContactDateOfBirth

Födelsedatum

ContactNote

Noteringar