Lär mer om hur du kopierar ett projekt i Busy

Har du satt upp ett projekt precis som du vill ha det och vill skapa fler liknande projekt utan att behöva ställa in alla detaljer igen? Det kan du göra genom att kopiera ett projekt i Busy!

Du kan kopiera ett projekt från två platser i Busy:

1. Projektlistan

2. Inne i varje enskilt projekt

1. Projektlistan

Markera projektet du vill kopiera. Då kommer en grön knapp upp för att "Kopiera projekt".

Skjermbilde 2024-04-24 kl. 14.33.46

Observera att du endast kan kopiera ett projekt åt gången!

2. Inne i varje varje projekt

Klicka på ett projekt. Skrolla ner till botten av projektet eller klicka på "Åtgärder" i sidomenyn. Tryck sedan på "Kopiera projekt".

Skjermbilde 2024-04-24 kl. 14.36.28

Vad kommer att kopieras?

När du klickar på "Kopiera projekt" visas detta fönster.

Skjermbilde 2024-04-24 kl. 14.37.31

All information (utom tidrapporter) kommer att överföras till det nya projektet.

Innan du skapar projektet kan du anpassa följande fält:

1. Namn: Ange det önskade projektets namn.
  2. Projektnummer: Genereras automatiskt av 24SevenOffice och väljer nästa nummer i ordningen.
  3. Kund: Välj kund för projektet.
  4. Projektbeskrivning: Skriv en detaljerad beskrivning av projektet.
  5. Färg: Välj en färg för projektet..
  6. Kopiera uppgifter: Välj om du vill kopiera över uppgifterna till det nya projektet eller inte.