Lär mer om information i CRM

I den här artikeln kommer vi att gå igenom kundkortet och vilken information som finns där.

Artikeln du ser på är för närvarande under ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utöka vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest uppdaterade informationen möjligt.

Kundkortet visar en översikt över vad som är registrerat på kunden/leverantören.

Skärmbild 2024-02-08 111238

På höger sida har du en översikt över information som kundnummer, namn, adress, telefonnummer med mera som är registrerat för kunden/leverantören. Du hittar också här genvägar till ny e-post, säljmöjlighet, order och ändra information.

Navigationen längst upp tar dig antingen tillbaka till kundlistan eller så kan du välja bland de senast visade kunderna/leverantörerna.

Skärmbild 2024-02-08 111337

Huvudbilden på kundkortet är uppdelad i flera olika delar.
På toppen hittar du en översikt över månatliga återkommande intäkter, senaste fakturan, totalt fakturerat och reskontra.

Säljmöjligheter
Här visas säljmöjligheter som är registrerade, och du kan även ändra och ta bort befintliga säljmöjligheter samt skapa nya.

Noteringar
Relevant information knuten till kunden/leverantören. Här kan du lägga till nya noteringar samt ändra och ta bort befintliga.

Aktiviteter
Översikt över uppgifter och möten som är registrerade på kund/leverantör. Du kommer också att kunna lägga till nya eller ändra och ta bort befintliga.

Kopplade kontakter
Här kan du lägga till eller ta bort kontakter som är kopplade till kunden/leverantören. Du får också en översikt över befintliga kontakter och kan klicka in på dem för mer information.

Projekt
Projekt som är kopplade till kunden/leverantören. Du kan här klicka dig in på aktuellt projekt.

Kategorier
Lägg till och ta bort kategorier

Bankkonto
Här lägger du till bankkonto och bankuppgifter för kunden/leverantören.

Skärmbild 2024-02-08 113303