Lär mer om kunder/leverantörer i CRM

I den här artikeln ska vi gå igenom kunder och leverantörer i CRM.

Artikeln som du ser på är för närvarande under ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utöka vår kunskapsbas för att säkerställa att vi tillhandahåller den bästa och mest uppdaterade informationen möjligt.

• I menyn till vänster kan du välja Kunder/Leverantörer.
    Här kan du skapa en ny kund/leverantör genom att välja "Ny kund/leverantör" i det högra hörnet.
    Hur du skapar en kund/leverantör kan du läsa här.
  • Huvudbilden i Kunder/Leverantörer visar en översikt över dina kunder och leverantörer. Du har möjlighet att söka efter kunder och leverantörer och du kan även filtrera vyn och lägga till önskade kolumner som ska visas i översikten. Du kan också spara olika filtersökningar. Läs mer om hur du sparar filter här.

Skärmbild 2024-02-08 115835
  • Om du klickar på de tre punkterna i högra sidan av kunden/leverantören kommer du att kunna visa en förhandsgranskning (genväg "P") av kunden/leverantören där du enkelt kan göra ändringar eller lägga till information.

• Detta gör att du slipper att gå in på de aktuella kunderna och kan arbeta smidigt med kundinformationen.

Skärmbild 2024-02-08 120155