Lær mer om kunder i CRM

I denne artikkelen skal vi gå gjennom kunder i CRM.

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

• I menyen på venstre side kan du velge kunder.
    Her kan du opprette ny kunde/leverandør ved å velge opprett kunde i høyre hjørnet.

Hvordan du oppretter kunde/leverandør kan du lese her.
  • Hovedbildet i kunder viser en oversikt over dine kunder. Du har mulighet til å søke opp kunder og du kan også filtrere visningen å legge til ønskede kolonner som skal vises i oversikten. Du kan også lagre ulike filtersøk, du kan lese mer om hvordan du lagrer filter her.

• Om du klikker på de tre prikkene i høyre side på kunden vil du kunne få frem en forhåndsvisning (hurtigtast "P") av kunden/leverandøren hvor du enkelt kan gjøre endringer eller legge til informasjon.

• Dette gjør at du slipper å inn på de aktuelle kundene og kan jobbe smidig med kundeinformasjonen.