Lär mer om att skicka in utlägg i 24SevenOffice Economy

Skicka in utlägg när du är på språng med vår utläggslösning.

Skicka in ett utlägg

1. Logga in i 24SevenOffice Economy-appen och gå till Lägg till utlägg:

simulator_screenshot_0E7F30E9-3161-4230-A2DE-7CC5E7BC51C5-png-1
  2. Klicka på "Lägg till":

Nu ges du möjligheten att: Ta ett foto (av kvittot), hämta bild från Kamerarullen, skapa ett nytt utlägg (utan att först ta ett foto), skapa en ny resa (sammanställning av utlägg från en resa), och lägga till en körning.

I det här exemplet väljer vi "Nytt utlägg". Om du har en tydlig kvittor, väljer du "Ta bild", eller "Ny resa" om du ska lägga till fler utlägg på en resa.

3. Här fyller du i vad utgiften avser, datumet för när utgiften gjordes, beloppet och valutan (andra valutor läggs till på klienten). Du väljer om det betalades med privatkort eller företagskort. Om du bokför utgifter på ett projekt kan du lägga till projektet i utgiften.

4. När du trycker på "nästa" kommer du till en sammanfattning av ditt utlägg. Här kan du lägga till fler utgifter under samma inlämning och även omvandla dem till en resa.

5. När du har klickat på "Skicka" kommer du att få en bekräftelse på att utlägget har skickats in för mottagning. Du kan också hitta utlägget under fliken "Inskickat".

Utgifter skickas till bilagsmottagning (antingen ny eller befintlig, beroende på klientens inställningar). Utgifter skickas inte till AI-mottagning.