Produkter logistik lagervärde

Denna rapport ger en översikt över vilka produkter som finns i lager för ett givet datum.

Vi håller på att uppdatera och förbättra artikeln du läser nu för att säkerställa att vi ger dig den mest aktuella och bästa informationen möjligt.

1. Du kan ange önskat datum i det övre hörnet av bilden.
  2. Genom att klicka på knappen "Uppdatera" visas resultaten i rapporten.
  3. Exportfunktionen ger dig möjlighet att skriva ut eller exportera till Excel.
  4. Rapportens olika kolumner ger en översikt över produktnummer och produktnamn, kostnad, inköpspris, antal och värdet av lagret.