Produkter logistikk lagerverdi

Denne rapporten gir den en oversikt over produkter som finnes på lager pr gitt dato.

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

1. Øverst i bildet setter du ønsket dato.
    2. Knappen oppdater viser resultatet i rapporten.
    3. Eksporter gir deg mulighet til å skrive ut eller eksporter til excel.
    4. De ulike kolonnene i rapporten gir en oversikt over produktnummer og produktnavn, kostnad, innpris, antall og verdi på varelager.