Saldolista kund

Rapporten visar en lista över kunder och saldo. Du hittar rapporterna under Rapporter - CRM, eller från CRM - Rapporter.

Artikeln du tittar på är för närvarande under ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utöka vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest uppdaterade informationen möjligt.

Rapporten kan endast sorteras efter datum.

Skärmbild 2024-03-04 130011

Ifall du vill ändra kolumner eller sortering kan du göra det genom att exportera till Excel och göra ändringarna där.