Säljmöjligheter

Rapporten visar en översikt över alla säljmöjligheter. Du hittar den under Rapporter - CRM, eller under CRM - Rapporter.

Rapportlayout

Det är möjligt att spara en anpassad rapport som du kan hämta senare eller spara som standard.

1. Ställ in rapporten som du vill

2. Klicka på knappen "rapportinställningar" uppe till höger.

3. Välj "Spara som ny".

4. Här kan du ställa in ett namn och välja vem den ska vara synligt för. Du kan också välja att ställa in rapporten som standard för klienten.

Använd "Hämta" för att hämta upp en rapport som redan är skapad, eller "Uppdatera aktiv" för att spara ändringar på det aktuella upplägget du är på.

Aggregering

Genom att markera detta alternativ kan du välja två nivåer att sortera på, till exempel säljare och projekt.

Datum

Du kan välja att sortera med "Filtrera med en relativa datum" för att se aktuell eller föregående vecka/månad/kvartal/år.

Det är även möjligt att sortera på specifika datum med "Filtrera med absoluta datum".

Val

Du kan lägga till mer information för att göra rapporten så exakt som möjligt.

Kund: Välj en kund.

Kundansvarig: Välj ansvarig av kunden.

Säljare: Välj säljare.

Säljmöjligheter status: Välj status på säljmöjligheten.

Säljmöjligheter steg: Välj steg på säljmöjligheten.

Säljmöjligheter källa: Välj källa på säljmöjligheten.

Säljmöjligheter typ: Välj typ på säljmöjligheten.

Kundkategori: Välj olika kategorier.

Projekt: Välj mellan projekt.

Kampanj: Välj mellan kampanjer.

Om du önskar en annan sortering av kolumnerna kan detta göras efter export till Excel.