Åldersfördelad kundlista

Den här rapporten ger en översikt över betalda och förfallna inbetalningar från kunder och leverantörer. Du hittar rapporten under Rapporter - Ekonomi eller från Ekonomi - Rapporter.

Artikeln du ser på är för närvarande under ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utvidga vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest uppdaterade informationen möjligt.

Sök

• Rapporten kan sorteras efter kund/leverantör, datum, konto, avdelning, projekt och kopplingar.

Skärmbild 2024-03-04 165405

Användning

• Den här kan användas som en förenklad påminnelselista eftersom den visar förfallen totalsumma per kund.
  • Allt som ligger i reskontra kommer upp i denna rapport.
  • Om du har importerat en lista med öppna poster kan den här listan användas för att hitta dem igen.
  • Rapporten kan exporteras till Excel som en CSV-fil.
  • Alla rapporter kan skrivas ut från Excel till PDF. Skriv ut som vanligt från Excel, men välj skrivaren som heter "Skriv ut till PDF".

Förklaring av kolumnerna

• Kredittid: Detta är det som står på kunden i CRM. Standard är 14 dagar för de flesta företag.
  • Faktisk kredittid: Det är i genomsnitt hur många dagar det faktiskt tar innan kunden betalar. Det kan vara mindre än 14 dagar, men oftare mer.
  • Saldo: Denna kolumn visar summan av betalda, till förfall och förfallna belopp.
  • Betalt: Denna kolumn visar belopp bokfört med verifikatstyp 5, bank, diverse och ingående balans (IB)
  • Till förfall: Denna kolumn visar poster som ännu inte har förfallit.

Genom att klicka på pilen till höger om varje kolumn kan du välja vilka kolumner rapporten ska visa. Här kan du också välja sortering.

Skärmbild 2024-03-04 170233