Kom i gang med 24SevenOffice Economy

Mobilappen er laget for å gjøre livet enklere for deg som benytter økonomi-modulen. Her vil du ha muligheten til å sende inn bilag til mottaket, sende inn utlegg, godkjenne bilag og betale.

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

Tilgang på applikasjon

Tilgang på mobil følger tilgangen du har i systemet. Du laster ned applikasjonen ved å søke på «24SevenOffice Economy» på enten Apple Store eller Google Play. Husk å tillate at applikasjon får tilgang til data-trafikk og evt. andre ønskede tjenester

Iphone
Gå til app store og søk opp 24SevenOffice, du vil da få frem appen 24SevenOffice Economy.

Last ned her

Android
Gå til Play butikk og søk opp 24SevenOffice Economy, du vil da få frem appen 24SevenOffice Economy.

Last ned her

Når appen er lastet ned og klar til bruk åpner du den, og logger inn med ditt brukernavn og passord som du vanligvis bruker for å logge inn med i 24SevenOffice.

Har du aktivert 2-faktor på din profil må du også logge inn med det i appen.