Ikke fakturerte kostnader

Denne rapporten viser  kostnader som ikke er fakturert per prosjekt. Rapporten viser kostnader som er registrert i timemodulen på prosjekt.

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

1. Bokførte kostnader må hentes fra prosjektet
    1. søk på konto eller ta bort kontofiltreringen.
  2. I hodet på rapporten kan du søke på ønsket dato og filtrere på prosjekt.
  3. Det er også ulike sorterings muligheter i rapporten.

Rapporten kan eksporteres ut i Excel eller som CSV. Du kan også skrive den ut.