Bilagsjournal

Denne rapporten viser alle bilag ført på firmaet.  Du finner den fra Rapport - økonomi, eller fra Regnskap - rapporter.

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

Om du har hull i fakturarekkefølge, eller trenger å finne neste ledige bilagsnummer kan denne rapporten brukes.

1. Denne rapporten er mulig å sortere på flere forskjellige måter. Du kan søke og sortere på alle, eller ved å spesifisere i andre felt.
    1. Dato: her velger du datointervallet du ønsker å søke på.
    2. Valg: Her kan du spesifisere søket til mer ved å søke på stempelnr, fakturanr, KID, bilagsnr, beløp, valuta,
    3. mva: bilagsart og kommentar.
    4. Dimensjoner: Her kan du velge prosjekt, avdeling, kunde og egendefinerte dimensjoner kommer også frem her.
    5. Du kan velge å se fullstendig bilag, eller kun bilag som oppfyller det spesifikke søket.
      Muligheten for å vise skjulte poster kan du også huke på.
  2. Når du har lagt inn dine søkekriterier velger du "oppdater" og du vil få frem rapporten
  3. Du har muligheten til å gjøre endringer i søkekriterier og oppdatere søket.
  4. Om du ønsker å skrive den ut, så kan du laste ned som en CSV fil her.
  5. Om du klikker deg inn på bilagsnr så får du frem en detaljert oversikt over bilaget.
  6. Det er mulig å endre språk på rapporten, men de fungerer kun på kolonnene, ikke på navn på kontoer, eller annen tekst.