Verifikationsjournal

Denna rapport visar alla verifikationer som har registrerats för företaget. Du hittar den under Rapporter - Ekonomi, eller från Bokföring - Rapporter.

Artikeln du läser är för närvarande under ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utöka vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest uppdaterade informationen möjligt.

Ifall du har luckor i faktureringsföljden eller behöver hitta nästa tillgängliga bilagsnummer kan denna rapport användas.

1. Den här rapporten går att sortera på flera olika sätt. Du kan söka och sortera på alla, eller genom att specificera i andra fält.
    1. Datum: Här väljer du den datumintervall du vill söka efter.
    2. Val: Här kan du specificera sökningen mer genom att söka på verifikationsnummer, dokumentID, fakturanummer, OCR, belopp, kontonummer,  verifikationstyp, kommentar, momskod, datumtyp och valuta.
    3. Dimensioner: Här kan du välja projekt, avdelning, kund och egendefinierade dimensioner visas också här.
    1. Du kan välja att se fullständiga bilagor, eller bara bilagor som uppfyller den specifika sökningen.
      Möjligheten att visa dolda poster kan du också markera.

Skärmbild 2024-03-06 152855
  1. När du har lagt in dina sökkriterier klickar du på "Uppdatera" för att få fram rapporten.

Skärmbild 2024-03-06 161110
  2. Du har möjlighet att göra ändringar i sökkriterierna och uppdatera sökningen.

Skärmbild 2024-03-06 161110-1
  3. Om du vill skriva ut den, kan du ladda ner den som en CSV-fil här.

Skärmbild 2024-03-06 161110-2
  4. Om du klickar dig in på ett verifikationsnummer får du en detaljerad översikt över bilagan.

Skärmbild 2024-03-06 162343
  5. Det är möjligt att ändra språk på rapporten, men det påverkar endast kolumnerna, inte kontonamn eller annan text.