Egendefinert rapportoppsett

I noen av våre rapporter har du mulighet til å lage egendefinerte rapportoppsett. Dette kan gjøres i rapportene fakturarapport, ordrebok og produktsalg.

Her er et eksempel fra fakturarapporten.rapport_1.png

Opprette rapportoppsett

1. Når du har fylt inn alle dine søkeparameter som dato, kunde, selger, status, prosjekt ol. klikker du på rapportoppsett øverst til høyre i bildet.
  2. Her får du da valg om å lagre som ny. rapport_2.png
  3. Du får da frem et vindu hvor du gir rapportoppsettet et navn og velger om det skal være et privat oppsett eller standard.
  4. Klikk på lagre.
  5. Om du er i et oppsett og gjør endringer kan du da velge å oppdatere aktiv, om du ønsker endringen fast i oppsettet.

Hente rapportoppsett

1. Når du åpner en av rapportene og oppsettet ikke er satt som standard kan du ta det i bruke ved å klikke på rapportoppsett og velg hent.rapport_4.png
  2. Du får da frem et vindu med liste over lagrede rapportoppsett. Dobbeltklikk på det du ønsker å bruke og velg generer for å få frem data i rapporten.

Slette rapportoppsett

1. Om du ønsker å slette et rapportoppsett klikker du på rapportoppsett og velger hent.
  2. Du får da frem en søppelkasse ved oppsettet. klikk på denne og ja for å slette rapportoppsettet.rapport_5.png