CRM

Fakturarapport

Fakturarapporten gir deg oversikt over fakturaer med bilagsnummer og saldo.

1. Fakturarapport gir deg mulighet til å søke med ulike selekteringer på.
  2. Øverst i bildet finner du de ulike kolonnene, du kan selv velge hvilke kolonner du vil får frem og endre rekkefølgen på de.fakturarapport_2.png
  3. På høyre side av bildet finner du rapportoppsett. Les her hvordan du kan lage egendefinerte rapportoppsett.
  4. Her kan du sette opp ulike søkekriterier.
  5. Du kan søke og filtrere på dato, ordrestatus, kunde, selger, prosjekt, avdeling, salgsmulighet og kampanje ettersom hva du ønsker å få frem.
  6. Når du har satt opp rapportoppsettet slik du ønsker klikker du på <generer> for å generere rapporten.
  7. Knappen eksporter eksporterer den til excel eller lignende program.fakturarapport.png

Eksempel på søk

1. Her vil jeg få frem fakturerte fakturaer forrige måned på en bestemt kunde.
    Jeg huker da på "søk med relativt tidsspenn" og velger forrige månfaktura_1.png
  2. Lenger ned velger jeg "legg til kunde" søker opp kunden og klikker på det grønne plusstegnet. Og klikker genererfaktura_2.png
  3. Da får jeg opp alle fakturerte fakturaer på denne kunden forrige måned.