Fakturarapport

Fakturarapporten ger dig en översikt över fakturor med verifikationsnummer och saldo.

1. Fakturarapporten ger dig möjlighet att söka med olika urvalskriterier.
  2. Överst i bilden hittar du de olika kolumnerna, du kan själv välja vilka kolumner du vill ha framme och ändra ordningen på dem.

Skärmbild 2024-03-06 170940

3. På höger sida av bilden hittar du Rapportinställningar. Läs här hur du kan skapa anpassade rapportinställningar.
  4. Här kan du ställa in olika sökkriterier.
  5. Du kan söka och filtrera efter datum, orderstatus, kund, säljare, projekt, avdelning, försäljningsmöjlighet och kampanj beroende på vad du vill få fram.
  6. När du har ställt in rapportinställningarna som du vill klickar du på "Generera" för att skapa rapporten.
  7. Knappen "Exportera" exporterar den till Excel eller liknande program.

Exempel på sök

1. Här kommer jag att få fram fakturerade fakturor från föregående månad för en specifik kund. Jag markerar då "Sök med relativt tidsintervall" och väljer föregående månad.

Skärmbild 2024-03-07 090220
  2. Längre ner väljer jag "Lägg till kund", söker efter kunden och klickar på det gröna plustecknet. Sedan klickar jag på "Generera".

Skärmbild 2024-03-07 090500
  3. Då visas alla fakturerade fakturor för denna kund föregående månad.

Skärmbild 2024-03-07 090819