Hovedbok (ny versjon)

Denne rapporten viser alle transaksjoner i regnskapet ditt, fordelt på kontoer. Du finner den fra "rapporter -> "økonomi", eller fra "regnskap" -> "rapporter".

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

Søk

1. Du kan stille søket etter dato eller regnskapsår
  2. Under datotype kan du velge mellom dato, periode, eller egendefinert periode.
  3. Hvis du kun ønsker å se en konto kan du definere den i feltet for konto.
  4. På dimensjonstype kan du velge mellom prosjekt, avdeling, egendefinerte dimensjoner eller kunde. Du kan søke opp disse under dimensjon. Hvis du bare trykker i feltet uten å skrive noe får du opp forslag.
  5. "Vis skjulte poster" tar med poster som er reversert.
  6. "Vis valutaspesifikasjon" legger til en summeringsvisning pr valuta som er brukt på konto- og periodenivå.
  7. Trykk "oppdater" for å få fram søket ditt.

Funksjoner

I denne rapporten får du opp alle linjer som skjult.

1. Trykk på + for å åpne alle linjene under hver konto.
  2. Trykk på + ved siden av overskriften Kontonr for å åpne alle linjene under alle kontoene.
  3. Du finner knappene for å laste ned, eller skrive ut øverst til høyre.
  4. Under last ned kan du velge å eksportere rapporten til Excel som den er. I Excel kan du endre på kolonner og sortering av disse.
    1. Du kan også velge å eksportere rådata til Excel, eller som en CSV fil.
  5. Ønsker du å skrive ut rapporten som en PDF kan du velge Skriv ut - velg så printer "print til PDF".
    1. Du kan også selv velge kolonner du vil vise på klient eller bruker. Klikk på ikonet for kolonner øverst i høyre hjørne og du vil få frem tilgjengelige kolonner.