Huvudbok (NY)

Denna rapport visar alla transaktioner i ditt bokföringssystem, uppdelade på konton. Du hittar den under "Rapporter" -> "Ekonomi", eller under "Bokföring" -> "Rapporter".

Artikeln du tittar på är för närvarande under ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utvidga vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest aktuella informationen möjligt.

Sök

1. Du kan söka efter datum eller räkenskapsår.
  2. Under Datumtyp kan du välja mellan Datum, Perioddatum eller Egendefinierade perioder.
  3. Om du endast vill se ett specifikt konto kan du ange den i Kontonr fältet.
  4. I Dimenstionstyp kan du välja mellan Projekt, Avdelning eller kund. Om du klickar i rutan utan att skriva något kommer förslag att visas.
  5. "Visa dolda poster" inkluderar poster som har reverserats.
  6. "Visa valutaspecifikation" lägger till en summeringsvy per valuta som används på konto- och periodnivå.
  7. klicka på "Uppdatera" för att visa din sökning.

Funktioner

I denna rapport kommer alla dolda rader att visas.

1. Klicka på + för att öppna alla rader under varje konto.
  2. Klicka på + bredvid rubriken Kontonr för att öppna alla rader under alla konton.
  3. Du hittar knapparna för att ladda ner eller skriva ut längst upp till höger.
  4. Under nedladdning kan du välja att exportera rapporten till Excel som den är. I Excel kan du ändra kolumner och sorteringen av dem.
    Du kan även välja att exportera rådata till Excel, eller som en CSV fil.
  5. Om du vill skriva ut rapporten som en PDF kan du välja Skriv ut - välj sedan skrivare "Skriv ut till PDF".

Du kan även välja vilka kolumner du vill visa på klienten eller användaren. Klicka på kolumnikonen i det övre högra hörnet så ser du tillgängliga kolumner.