Hurtigtaster - Script

I denne artikkelen forklarer vi med eksempel hvordan du kan bruke script til å periodisere bokføringen din.

Script kolonnen brukes til periodisering og mva. For å periodisere kan du enkelt skrive inn hva du ønsker å periodisere i dette formatet. Valg av periodisering 2: Måned, Lengde, Kontonr  - Eksempel: Jeg ønsker å periodisere en betaling fra Mars og 12 måneder frem i tid mot konto 1770. Ville jeg skrevet følgende inn i bokføringsvinduet