Kortkommandon - Script

I denna artikel förklarar vi med exempel hur du kan använda skript för att periodisera din bokföring.

Kolumnen Script används för periodisering och moms. För att periodisera kan du enkelt skriva in vad du vill periodisera i detta format. Vid val av periodisering 2: Månad, Längd, Kontonummer - Exempel: Jag vill periodisera en betalning från Mars och 12 månader framåt i tiden mot konto 1770. Då skulle jag skriva följande i bokföringsfönstret.