Hvordan godkjenne en faktura

Etter at en faktura er registrert i mottaket kan du velge å sende den til godkjenning til noen av brukerne i bedriften. Du som skal godkjenne kan da sette opp varsel slik at du får beskjed når du har nye fakturaer til godkjenning.

Du kan også bruke widgets på dashboardet ditt til å holde oversikt over hva som ligger til godkjenning på de forskjellige klientene dine.

I denne hjelpeartiklen beskriver vi hvordan du godkjenner en faktura.

Godkjenne faktura
Gå til regnskapsmodulen - godkjenning.

Her får du som standard tabellvisning på alle faktura i godkjenningslisten.

1. Dobbeltklikk på faktura du skal godkjenne.

2. Sjekk informasjonen som er registrert på vesntre side og kontroller med faktura i bildet på høyre. Legg eventuelt til prosjekt/avdeling som tilhører faktura.

3. I bunnen av bildet finner du handlingene du har mulighet til å gjøre. Godkjenne, avslå eller videresende.

• Godkjenne: Om du vil legge til en kommentar når du godkjenner velg legg til kommentar før du trykker godkjenn.

• Avslå: For å avslå faktura kreves en kommentar.

• Videresend: Mulighet til å videresende eller godkjenne og videresende faktura.  Velg den personen du vil sende fakturaen videre til  i listen og velg videresend eller godkjenn og videresend.

1. Etter at du har godkjent /avslått faktura hopper du automatisk videre til neste faktura i din godkjenningsliste. Du kan også bla gjennom fakturaene med pilene oppe til venstre.