Hvordan importere avdelinger?

I denne artikkelen vil vi gå igjennom hvordan du importerer avdelinger, steg for steg.

• Gå til Hovedmeny → Administrasjon → Import og eksport
  • Velg Import og eksport
  • Klikk på + tegnet og opprett en jobb – Gi jobben et navn – Klikk OK.

• Klikk på Importer – Last opp fil

• Type fil: Velg CSV -> OK

• Last opp filen du skal importere.

• Hopp over overskrifter: Bruk denne dersom første rad i tabellen inneholder overskrifter (slik som i eksempel ovenfor).
  • Når du har lastet opp filen vil du se 2 kolonner, en med avdelingsnummer og avdelingsnavn.
  • Du må først velge Importtype - Avdeling.

• Deretter må du klikke på første kolonnen fra filen for å matche mot 24SO felt fra nedtrekksmenyen under “Datatype”.
  • Hopp over overskrifter: Bruk denne dersom første rad i tabellen (filen) inneholder overskrifter.
  • Klikk på “Last opp”.
  • Gå til fanen Ubehandlet for se det som er lastet inn og deretter klikk på “Importer - valider”

• Når den er ferdig validert klikker du på Importer -> Utfør.
  • Velg så Direkte bokføring -> Utfør.

Nå vil avdelingene bli importert og ligge under Regnskap -> administrasjon -> innstillinger -> avdelinger.

Felter for avdeling

• Avdelingsnummer: ID på avdelingen
  • Avdelingsnavn: Navnet på avdelingen
  • Lagre som csv semikolondelt.