Hvordan kan jeg slette innbetalinger?

I denne hjelpeartikkelen beskriver vi hvordan du kan slette innebetalinger

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

Du kan enkelt slette innbetalingsfiler som du ikke ønsker å bokføre videre, eller som allerede er bokført manuelt via bankmodulen.

Gå til bank > innbetalinger > bokfør.

Om det skulle bli nødvendig å slette Innbetalingsfiler, kan du markere flere bunter samtidig eller slette en betaling inne på en bunt med flere betalinger ved å trykke på slett knappen i bunn eller via søppelkasse knappen for en betaling inne i bunten. For å slette hele bunten eller flere bunter, markerer du buntene og trykker slett. For å slette en eller flere betalinger inne i en bunt med flere trykker du inn på bunten så du får opp innbetalingene på høyre side, der kan du trykke på søppelkassen for å slette, her må du slette en og en.

Dersom du ombestemmer deg eller har slettet ved en feil, kan betalinger gjenopprettes og derved legges tilbake til innbetalingslisten igjen ved at man går til Søk - velger status “Slettet” - og gjenoppretter betalingene ved hjelp av gjenopprettings-knappen som er tilgjengelig på hver enkelt betaling. Det er ingen tidsbegrensning på gjenoppretting.