Hur kan jag ta bort en inbetalning?

I denna artikel kommer vi att förklara hur du kan ta bort inbetalningar.

Vi håller för närvarande på med att uppdatera och förbättra artikeln du läser. Vårt mål är att utöka och förbättra vår kunskapsbas för att kunna ge dig den mest aktuella och bästa informationen möjligt.

Det är möjligt att enkelt ta bort betalningsfiler som du inte vill bokföra vidare, eller som redan har bokförts manuellt via bankmodulen.

Gå till Bank > Inbetalningar > Bokför.

Om du behöver ta bort inbetalningsfiler, kan du enkelt markera flera buntar samtidigt eller ta bort en betalning i en bunt med flera betalningar genom att klicka på raderingsknappen längst ner eller genom att använda papperskorgen för en betalning i bunt. För att ta bort hela buntar eller flera buntar, markera buntarna och klicka på radera. För att ta bort en eller flera betalningar i en bunt med flera, klicka in på buntens detaljer och välj betalningarna på höger sida för att radera dem, här måste du radera en i taget.

Om du ångrar dig eller har raderat felaktigt, kan betalningar återställas och återinföras i inbetalningslistan genom att gå till Sök - välja status "Raderad" - och återställa betalningarna med hjälp av återställningsknappen som finns tillgänglig på varje betalning. Det finns ingen tidsbegränsning för återställning.