Hvordan kopiere et produkt

Når man skal opprette et nytt produkt, kan man spare mye tid ved å kopiere et eksisterende lignende produkt. Her viser vi deg hvordan.

Du kan enkelt kopiere et produkt.:

1. Gå til produktmodulen fra menyen på venstre side på dashboardet.
  2. Søk opp produktet som du ønsker å kopiere
  3. Klikk på de tre prikkene ved produktet du ønsker å kopiere og velger kopier.
  4. Følgende felter følger med når du kopiere et produkt: produkt id, kontoer, leverandør id, komponenter i strukturvare.
  5. Når produktet er kopier vil det legge seg i produktlisten med "copy" bak seg.
  6. Du kan da klikke deg inn på det kopierte produktet og gjøre endringer.