Hur man kopierar en produkt

När man ska skapa en ny produkt kan man spara mycket tid genom att kopiera en befintlig liknande produkt. Här visar vi dig hur.

Du kan enkelt kopiera en produkt:

1. Gå till produktmodulen genom menyn till vänster på dashboarden.
  2. Sök upp produkten som du vill kopiera
  3. Klicka på de tre prickarna bredvid produkten du vill kopiera och välj "Kopiera".

Skärmbild 2024-02-15 093023
  4. Följande fält följer med när du kopierar ett produkt: produkt-ID, konton, leverantörs-ID och komponenter i strukturerat material.
  5. När produkten har kopierats kommer den att läggas till i produktlistan med "copy" efter namnet.

Skärmbild 2024-02-15 093411
  6. Du kan sedan klicka dig in på den kopierade produkten och göra ändringar.