Hvordan lage signatur for e-post?

Se hvordan du lager og legger til signatur i e-postmodulen.

For å lage en signatur du kan bruke når du sender ut e-post fra e-postmodulen trykker du på knappen i menyen som heter signatur.

Da kommer du til oversikten over alle dine signaturer.

For å lage en ny trykker du på ny knappen.

Da får du opp mulighet til å lage navn på signaturen din og under er det en boks hvor du kan skrive inn det du ønsker.

Det er også mulighet til å laste opp bilder eller legge til linker.

Når du har fylt inn det du ønsker trykker du på lagre knappen.

For å sette signatur som standard trykker du på den grønne "haken" knappen med siden av ny knappen.

For å aktivere signaturen velger du aktivert i feltet legg til signatur på eposter.