Hur skapar man en e-postsignatur?

Lär dig hur du skapar och lägger till en signatur i e-postmodulen.

För att skapa en signatur att använda när du skickar e-post från e-postmodulen, klicka på knappen i menyn som heter "signatur".

Därifrån kommer du till en översikt över alla dina signaturer.

För att skapa en ny signatur, klickar du helt enkelt på knappen för att skapa en ny.

Här kan du ange namn på din signatur och fylla i den text du vill ha med. Under finns en textruta där du kan skriva din önskade signatur.

Du har även möjlighet att ladda upp bilder eller lägga till länkar.

När du har fyllt i all den information du vill ha trycker du på knappen för att spara.

För att göra din signatur till standard trycker du på den gröna "haken" bredvid knappen för att skapa en ny signatur.

För att aktivera din signatur, välj alternativet "Aktiverad" i avsnittet "Lägg till signatur på e-postmeddelanden".