Hvordan lager og lagrer jeg filter i CRM?

I denne artikkelen skal vi gå gjennom hvordan du kan lagre ulike søkefiltre i CRM. Vi skal gå gjennom hvordan du lagrer et filter, hvordan du bruker et lagret filter og hvordan du kan endre et lagret filter.

Søkefilteret lagres på din bruker, og gjelder kun på den klienten du lagrer på.

Lag et søkefilter i Kundelisten

1. Trykk deg inn på CRM -> Kunder -> Traktsymbol
  2. Deretter velger du hvilke kriterier du ønsker å filtrere kundelisten på.

Lagre filter

1. Legg til de filtrene du ønsker.
  2. Legg til søkeparameter i hvert filter.
  3. Klikk på lagre.

4. Gi filteret et navn og klikk OK

Velg og bruk et lagret filter

1. Klikk på filter drop-down menyen.
  2. Velg ønsket filter.
  3. Søkelisten din oppdateres basert på valgt filter.

Endre et lagret filter

1. Velg det lagrede filteret du vil endre.
    Gjør endringen.
  2. Klikk Lagre endringer, eller Lagre nytt filter dersom du ønsker dette.
  3. Dine endringer er nå lagret i ønsket filter.