Hur skapar och sparar jag filter i CRM?

I denna artikel kommer vi att gå igenom hur du kan spara olika sökfilter i CRM. Vi kommer att gå igenom hur du sparar ett filter, hur du använder ett sparad filter och hur du kan ändra ett sparat filter.

Sökfiltret sparas på din användare och gäller endast på den klienten du sparar den på.

Skapa ett sökfilter i Kundlistan

1. Klicka dig in på CRM -> Kunder/Leverantörer -> Trattsymbol
  2. Därefter väljer du vilka kriterier du vill filtrera kundlistan efter.

Skärmbild 2024-02-06 110554

Spara filter

1. Lägg till de filter du önskar.
  2. Lägg till sökparametrar i varje filter.
  3. Klicka på spara.

Skärmbild 2024-02-06 111007

4. Ge filtret ett namn och klicka Spara filter.

Skärmbild 2024-02-06 111413

Välj och använd ett sparat filter.

1. Klicka på filter drop-down menyn.
  2. Välj önskat filter.
  3. Din söklista uppdateras baserat på det valda filtret.

Skärmbild 2024-02-06 112102-1

Ändra ett sparat filter

1. Välj det sparade filtret du vill ändra.
    Gör ändringarna.
  2. Klicka på "Spara ändringar" eller "Spara nytt filter" om så önskas.
  3. Dina ändringar har nu sparats i det önskade filtret.

Skärmbild 2024-02-06 112102