Hvordan laste opp filer

Når du ønsker å laste opp filer har du flere muligheter: Last opp, Drag & Drop eller Legge til Link. I denne hjelpeartikkelen beskriver vi de ulike metodene.

Artikkelen du nå ser på, er for øyeblikket under ombygging og oppdatering. Vi jobber med å forbedre og utvide vår kunnskapsbase for å sikre at vi gir deg den beste og mest oppdaterte informasjonen mulig.

Du har flere muligheter for å laste opp filer.

Last opp

Velg hvilken mappe du ønsker å laste opp filer til ved å markere mappen på høyreside under mapper.

Klikk på <last opp> knappen på linjen øverst

Du får da opp et dialogvindu, klikk på <bla igjennom> og du kommer inn i dine dokumenter.

Finn filen du skal laste opp og klikk <last opp>.

Filen vil da lastes opp i mappen du ønsket.

Drag & Drop

Men drag & drop funksjonen kan du enkelt dra filer fra dine lagrede filer over til filområdet.

Åpne filutforskeren din og marker og dra filen du ønsker over i filområdet i filmodulen i 24sevenoffice.

Slipp filen i den ønskede mappen og filen vil da lastes opp.

Legge til link

Du kan legge til link fra eksterne dokumenter fra eks. Dropbox og Google Drive.

Klikk på ikonet <legg til link> og du får frem et dialogvindu.

Fyll inn navn på linken.

Legg til URL fra det eksterne dokumentet. Den finner du øverst i dokumentet om det åpnes i en nettleser.

Når navn og URL er fylt ut klikker du på <legg til>.

Linken til dokumentet vil da ligge i mappen du valgte med navnet du valgte på linken.