Hur man laddar upp filer

När du vill ladda upp filer har du flera alternativ: Ladda upp, Dra & Släpp eller Lägg till Länk. I denna hjälpartikel beskriver vi de olika metoderna.

Den artikel du läser nu är för närvarande under ombyggnad och uppdatering. Vi arbetar med att förbättra och utöka vår kunskapsbas för att säkerställa att vi ger dig den bästa och mest uppdaterade informationen möjligt.

Det finns olika sätt att ladda upp filer.

Ladda upp

Välj den mapp du vill ladda upp filer till genom att markera mappen till höger under mappar.

Klicka på knappen <ladda upp> högst upp på sidan.

Ett dialogfönster öppnas då, klicka på <bläddra> för att komma åt dina dokument.

Hitta den fil som du vill ladda upp och klicka på knappen <ladda upp>.

Därefter kommer filen att laddas upp i den valda mappen.

Drag & Drop

Genom funktionen drag & drop kan du enkelt dra filer från dina sparade filer till filområdet.

Öppna din filutforskare och dra sedan den önskade filen till filområdet i filmodulen i 24sevenoffice.

Släpp filen i den valda mappen för att ladda upp den.

Lägg till länk

Du har möjlighet att lägga till länkar från externa dokument, till exempel från Dropbox och Google Drive.

Klicka på ikonen <lägg till länk> för att öppna ett dialogfönster.

Ange namnet på länken.

Hämta URL:en från det externa dokumentet. Du hittar den längst upp i dokumentet om det öppnas i en webbläsare.

När du har fyllt i namn och URL, klicka på knappen <lägg till>.

Då kommer länken till dokumentet att finnas i den mapp du valde med namnet du valde för länken.