Hvordan opprette en ny produktkategori

Produktkategorier gjør det enkelt og få en god oversikt over produktene man har. Nye produktkategorier kan enkelt opprettet fra produktmodulen. Her viser vi deg hvordan.

For å opprette ny kategori går du til administrasjon - kategori i menyen på venstre side i produktmodulen.

Ny kategori

Klikk så på den blå knappen <ny kategori>

Du får da opp et vindu hvor du i fanen generelt legger inn navn på kategorien.

I fanen kontoer kan du overstyre hvilken konto de ulike typegruppene skal gå mot.

Underkategori

Du kan opprette underkategori ved å klikke på de tre prikkene og velge <opprett underkategori>

Du får da opp en vindu hvor du på samme måte som kategori gir underkategorien et navn i fanen generelt.

På de tre prikkene bak hver kategori/underkategori har du også mulighet til å endre, flytte og slette kategorien/underkategorien.